Video Portal
7CMS Video Portalı ile sitenize istediğiniz kadar video yükleyebilirsiniz. FLV, M4A, MP3 ve bilimum formatları destekler. İzleyicinin videoyu beğenmesini, yorumlamasını, punlamasını sağlayabilirsiniz. Gelişmiş admin yönetim paneli ile videolarınızı kolayca düzenlemenizi sağlar.
7CMS Video Portalı ile sitenize istediğiniz kadar video yükleyebilirsiniz. FLV, M4A, MP3 ve bilimum formatları destekler. İzleyicinin videoyu beğenmesini, yorumlamasını, punlamasını sağlayabilirsiniz. Gelişmiş admin yönetim paneli ile videolarınızı kolayca düzenlemenizi sağlar.
- 7CMS Video Portalı ile sitenizi istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.
- İstediğiniz kadar video ekleyebilir.
- Gelişmiş admin yönetim paneli sayesinde kolayca videolarınızı düzenleyebilirsiniz.
- Dilerseniz videoları partlar halinde de yayınlayabilirsiniz.
- 7CMS Video Portal FLV, MP3, M4A ve daha birçok video formatını destekler.
- Sitemap oluşturabilir, sitenize reklam alabilir, bu reklamları yönetim panelinden düzenleyebilirsiniz,
- Ziyaretçi sayacı ile sitenizi kaç kişinin ziyaret ettiğini görebilirsiniz.
- Ayrıca videolarınızın kaç defa izlendiğini gösteren sayaçları da kullanabilirsiniz.
- Site içinde arama yapabilirsiniz.
- Videolarınızı kategorilere ayırabilirsiniz.
- Etiket sistemini kullanabilirsiniz.
- İletişim formu ile üyelerinizin ya da kullanıcılarınızın sizinle iletişime geçmesini sağlayabilirsiniz.
- Kullanıcılarınızın videoları yorumlamasını, oylamasını sağlayabilirsiniz.
- En son eklenen ya da en çok izlenen videolarınızın görüntülenmesini sağlayabilirsiniz.