Su Tüp Abone Takip

7 Su Tüp Abone Takip, evlere su ve tüp servisi veren işletmeler için özel geliştirilmiş, müşteri adres-telefon kayıtlarını tutmanızı , verilen siparişleri eksiksiz olarak takip etmenizi sağlayan bir yazılımdır. 

Arayan Numarayı Gösterme özelliği ile telefon çalarken aboneyi tanır. Böylelikle arayan aboneye ait tüm bilgilere ulaşılmasını sağlar. İsterseniz gelen sipariş bilgilerini sevkiyat yapan kişinin cep telefonuna SMS olarak gönderebilirsiniz.

Harita üzerinde adresleri gösterme özelliği ile işletmenizdeki siparişleri en kısa zamanda ve daha kolay bir şekilde müşterilerinize ulaştırarak zaman tasarrufu ve müşteri memnuniyeti kazanmanızı sağlar.

Sizi defter karışıklığından kurtaracak, ama defter kolaylığında giriş yapmanızı sağlayacak, hangi gün ne kadar satış yapılmış istatistiğini tutabileceksiniz. Sipariş ve tarih hatırlatma özelliği siparişlerinizi zamanında göndermenizi sağlar.

Abonelerinize gruplar ( Ev, iş) tanımlayarak aboneyi özelleştirme özelliği ile her özel fiyat, ürün ve miktar tanımlayabilirsiniz. İsterseniz gelen sipariş bilgilerinizi otomatik olarak en yakın satış ekibine SMS olarak gönderebilirsiniz.

Abonelerin sözleşmede belirtilen peşin veya vadeli ödeme tarihlerini takip eder. Ödemesi gecikmiş aboneleri size bildirir , dilerseniz ödeme gecikince ürün gönderimini otomatik durdurur. Ödemesi gecikmiş olan abonelere sms ve e posta yolu ile uyarıda bulunur.

Ürün Günlük firma giderlerinizi (mazot, kira vb.) ve cari hareketlerinizi takip edebilirsiniz. Stoğunuzu tek ekrandan toplu halde görerek yönetebilir, o anki stoğunuzun durum raporunu alabilirsiniz.

Günlük, aylık yada yıllık olarak carinizi tek ekranda izleyebilir, günlük kasa durumunuzu anında görebilirsiniz. Günlük Satışlar Raporu ile veresiye hareketlerini, borcunu ödemeyen aboneleri ve sizden (Örneğin 5 Gün) ürün almayan abonelerinizi takip edebilirsiniz. Satıcı firma kayıtlarını ve hareket detaylarını tek ekran üzerinden izleyebilir, çıktısını alabilirsiniz.

Abonelerinizi programa girdikten sonra, Çaldır-Kapat sistemine geçebilirsiniz. Müşterinizin sadece 2 defa telefonu çaldırıp kapatması ile arayanlar programa kaydedilir. Gelen tüm aramaların kayıtlarını tutabilirsiniz.

Açıklama

Özellikler

Ekran Görüntüleri

Referanslar

Moduller Listesi Ekranı
Giriş Ekranı
7CMS Grişi Ekranu
Çoklu Site Yönetim Listesi
Yönettiğiniz tüm sitelerin listesi. Sadece Pro paketlerimizde mevcuttur.
Gösterge Tablso Ekranı
Çoklu Site Yönetim Yeni Site Tanımlama
Diller Listesi
Yeni Dil Tanımlama/Düzenleme Ekranı
İçerik Listesi Ekranı
İçerik Ekleme/düzenleme Ekranı (Üst Kısım)
İçerik Ekleme/düzenleme Ekranı (Alt Kısım)
Yönetici Grup Liste Ekranı
Yönetci Ekleme/Güncelleme Ekranı
Yönetici Grbu Ekleme/Düzenleme
Yöneticiler Listesi
Yönetici Ekleme/Güncelleme Ekranı
Üye Listesi Ekranı
Üye Ekele Düzenleme Ekranı
Referans Yönetim Ekranı Örneği

yakamozhediyelik
yakamozhediyelik
www.yakamozhediyelik.com/
Yılmazlar Insaat Emlak