Salon Yönetim

7 Salon Yönetim, salonunuzun durumunu, her bir organizasyon için gerekli ekipman ve personel listelerini, davetli sayısını, bakım ve ruhsat periyotlarını, anlaşmaları, süreli kiralamaları kolayca takip etmenize yardımcı olan bir yazılımdır.

Toplantı salonu, düğün salonu, konser salonu, tiyatro salonu, konferans salonu, kokteyl salonu ve yemek salonu gibi mekanlarda düğün, sünnet, nişan, kına, konferans, kokteyl, konser, tiyatro oyunu gibi organizasyonları yönetmek için geliştirilmiştir.

Salon kiralama sözleşmesi oluşturabilir, salonun rezervasyon tablosu ile ziyaretçi listesinin takibi, her bir organizasyon için hizmet tanımlama, opsiyonlu rezervasyon, kesin rezervasyon, iptal edilen rezervasyon takip edebilme, kaparo ve alacak takibi yapabilme.

Giderlerin takibi; salon giderleri, maaş giderleri, organizasyona özel çalışan ve sanatçıların takibi, özel istek, salon düzeni tanımlama, menü tanımlayabilme, birden çok salonu yönetebilme, organizasyonda kullanılacak araç-gereç, ses sistemi, sunum araçları, misafir ağırlama hizmetleri gider takiplerini yapabilirsiniz.

Caller ID özelliği ile santralinizin markası ne olursa olsun sizi arayan müşterilerin bilgileri anında ekranınıza yansıyacaktır. Müşterilerinize rezervasyon tablosunu, sözleşmelerinizi e-posta ile gönderebilir, sms ile bilgilendirebilirsiniz.

Tesisinizin havuz giderleri, sauna giderleri, personel maaşları, elektrik, su, yakıt ödemeleri, makine bakımları, temizlik masraflarını takip edebilirsiniz.

Açıklama

Özellikler

Ekran Görüntüleri

Referanslar

Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 2003 Server ve Windows 2008 Server ile %100 uyumludur.
SQL Server 2005, SQL Server 2008 ve üzeri tüm sürümler ile uyumludur.
Çoklu kullanıcı desteği ile dilediğiniz kadar bilgisayarda eş zamanlı olarak kullanabilirsiniz.
Esnek adres ve telefon rehberi ile iletişim içinde bulunduğunuz her kişi veya firmanın güncel bilgilerini kayıt edebilirsiniz.
Otomatik Güncelleme özelliği ile yeni versiyonları internet üzerinden güncelleyerek en son sürümün tüm özelliklerini kullanmanızı sağlar.
Tak ve Çalıştır özelliği ile kolay ve hızlı kurulum.
Nokta vuruşlu, mürekkep püskürtmeli, lazer, barkod yazıcı, fatura ve fiş yazıcı gibi her türlü printer ile uyumlu çalışır.
Esnek Raporlama seçenekleri ile yazılımdaki bilgileri hızlıca inceleyebilirsiniz.
Verilerinizi ister bilgisayarınızda, ister CD'de, isterseniz internet sitenizde bir klasöre yedekleyebilir, aldığınız yedekleri geri yükleyebilirsiniz.
Microsoft Outlook, Word ve Excel programları ile uyumlu çalışır.
E-Posta özelliği ile başka bir programa ihtiyaç duymadan dilediğiniz bilgiyi PDF formatında gönderebilirsiniz.
SMS özelliği belirlediğiniz kurallara göre tek tek veya toplu sms atmanızı sağlar.

Minimum Sistem Gereksinimleri
Yazılım
İşletim Sistemi :

Windows XP/Vista/7 veya

Windows Server 2003/2008

Windows Bileşeni : .NET Framework 4.0
Veritabanı : SQL Server 2005+

Donanım
İşlemci : Intel Pentium 1Ghz +
Bellek : 512 Mb +
Ekran Kartı : Dahili veya Harici / Min. 1024x768
Sabit Disk : 2 Gb.
Port : USB Portu
Ethernet/Internet Portu

Moduller Listesi Ekranı
Giriş Ekranı
7CMS Grişi Ekranu
Çoklu Site Yönetim Listesi
Yönettiğiniz tüm sitelerin listesi. Sadece Pro paketlerimizde mevcuttur.
Gösterge Tablso Ekranı
Çoklu Site Yönetim Yeni Site Tanımlama
Diller Listesi
Yeni Dil Tanımlama/Düzenleme Ekranı
İçerik Listesi Ekranı
İçerik Ekleme/düzenleme Ekranı (Üst Kısım)
İçerik Ekleme/düzenleme Ekranı (Alt Kısım)
Yönetici Grup Liste Ekranı
Yönetci Ekleme/Güncelleme Ekranı
Yönetici Grbu Ekleme/Düzenleme
Yöneticiler Listesi
Yönetici Ekleme/Güncelleme Ekranı
Üye Listesi Ekranı
Üye Ekele Düzenleme Ekranı
Referans Yönetim Ekranı Örneği

yakamozhediyelik
yakamozhediyelik
www.yakamozhediyelik.com/
Yılmazlar Insaat Emlak