Politikacı Sitesi

BİR TIKLA 7 BÖLGEYE HİZMET GÖTÜRÜN
  • Seçmenleriniz sadece bir tık uzağında olun; ÅŸeffaf ve hızlı bilgi paylaşımı saÄŸlayın. Medya, siteniz üzerinden hakkınızdaki en doÄŸru bilgiye ulaÅŸsın.
  • Siyasi görüşünüzü, fikirlerinizi, hizmet anlayışınızı seçmenlerinizle paylaÅŸacağınız bir web siteniz olsun, rakiplerinizin bir adım önüne geçin.
  • Güncel geliÅŸmeler ve yasa tasarıları hakkında seçmenlerinizi bilgilendirin; onların fikir ve dileklerini size iletmelerini saÄŸlayın, web siteniz üzerinden iletiÅŸim saÄŸlayarak zaman ve destek kazanın.
politikacı sitesi, politikacı web tasarım

Politikacı Sitesi
Politikacı Sitesi; politikacıların ve milletvekilleri çalışmalarını, biyografilerini paylaşabilecekleri politikacılar için özel olarak geliştirilmiş, yönetim paneli olan hazır web sitesi yönetim yazılımıdır.
7CMS ile basına yapılacak olan açıklamaları, paylaşılması gereken dosyalarınızı, videolarınızı, haberleri ve güncel konular hakkındaki yorumlarınızı kendi siteniz üzerinden paylaşabilir, kamuoyu bilgilendirmesi yapabilirsiniz.

Açıklama

Özellikler

Ekran Görüntüleri

Referanslar

• Projelerinizi, çalışmalarınızı sitenizde yayınlayabilir, düzenleyebilir, güncelleyebilirsiniz,
  • Bu site sayesinde dilerlerse basına yapılacak olan açıklamalar, paylaşılması gereken dosyalar, videolar, haberler bu sitede paylaşılabilir, kamuya gerekli bilgilendirmeleri yapılabilir,
  • Dilerseniz sizinle ilgili çıkan haberleri yorumlayabilir, açıklamalar yapabilirsiniz,
  • Yaptığınız çalışmaların gidiÅŸatıyla ilgili bilgilendirme yapabilirsiniz,
  • Sitenizde biyografinizi ve CV nizi yayınlayabilirsiniz,
  • Sınırsız sayıda makale yayınlayabilir ve yorumlanmasını saÄŸlayabilirsiniz,
  • Web sitenizi arama motorlarına kayıt ederek ve link sitelerine ekleyerek internet ortamında daha kolay bulunabilmenizi ve size daha çabuk ulaşılmasını saÄŸlayabilirsiniz.
  • Sitenizde güncel haberleri yayınlayabilirsiniz.Duyurularınızı, konferanslarınızı ziyaretçilerinize iletebilirsiniz,
  • Konferanslarınızdaki konuları sitenize makale, video ÅŸeklinde sitenizde açıklayabilirsiniz,
  • Yapmış oldoÄŸunuz açılış, konferans fotoÄŸraflarını galeri olarak yayınlayabilirsiniz,
  • İletiÅŸim bilgilerinizi, (adres, telefon, faks, e-posta ...) ve ulaşım bilgilerinizi (harita, kroki...) yayınlamanızı saÄŸlar.

7 de 7

1. TÜM İHTİYAÇLAR İÇİN TEK BİR ADRES: Tanıtımınız, ajandanız, yazılarınız, referanslarınız, fotoğraflarınız, kurumsal profiliniz, adres defteriniz, bloglarınız ve neye ihtiyacınız varsa hepsi tek bir adreste…

2. VERİ KAYBI TARİH OLUYOR: İnternet ya da elektrik kesildiğinde, sisteminiz çöktüğünde, yazdığınız son harfe kadar her şey web üzerinde yedeklenmiş olacak. Artık yazdıklarınızı baştan yazmaya son…

3. OFİSE GİTMEK İÇİN BİR TIK YETER: Bilgisayar ya da hard disk taşımaya son… İnternetin olduğu her yerde, ister internet kafeden ister PDA telefonunuzdan, ister dağda ister okyanusun ortasında, ofise ulaşmak için sadece bir tık yeter.

4. KİŞİYE ÖZEL HİZMET: Neye ihtiyacınız var? Randevularınızın SMS'le size hatırlatılmasına mı? Yoksa hastanıza ilaç saatinin hatırlatılmasına mı? Beklediğiniz para hesabınıza geçtiğinde sitenizden görmek ister misiniz? Ya da eserleriniz hakkında yorumların yapılacağı bir galeri mi arzu edersiniz?

5. KOLAY KULLANIM: Alt sayfalarınız, tuşlarınız, kısa yollarınız zaten sizin istediğiniz şekilde, size özel olacak… Daha kolay nasıl olabilir ki?

6. GÜVENLİĞİ SİZ DERT ETMEYİN: Ofisteki bilgisayarınıza virüs mü bulaştı? Allah'tan adres defteriniz, belgeleriniz, projeleriniz web sayfanızda, bizimle güvende…

7. DESTEK: Yanlış bir tuşa mı bastınız? Yanlışlıkla veri mi sildiniz? Yardıma mı ihtiyacınız var? Bir telefon açın hemen halledelim…

Neden 7CMS?

7CMS sadece bir web yazılımı deÄŸil tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan bir çözüm paketidir. Barındırma (hosting), Alan adı (.com, .net, .com.tr vb..), profesyonel tasarımlar, kullanımı kolay yönetim paneli, dinamik site yönetim sistemi, sektöre özel geliÅŸtirilmiÅŸ modüller, teknik destek hizmeti ve eÄŸitim hizmeti ile komple bir yazılım ve hizmet paketidir.

7CMS paketi ile hiçbir teknik bilgiye ihtiyacınız olmadan, "bilgisayar operatörü", "webmaster","yazılım uzmanı"na ihtiyaç duymadan, kendi sitenizi kurabilir ve yönetebilirsiniz. İnternet tabanlı altyapısı ile dünyanın her yerinden yönetilebilir. Bilgisayarınıza virus bulaÅŸtığında veya format attığınızda hiçbir veriniz kaybolmayacaktır.  

DİKKAT: Piyasada çeÅŸitli fiyatlara wordpress, joomla, dotnetnuke, oscommerce, sitebuilder vb. gibi açık kaynak kodlu, ücretsiz uygulamaları pazarlayan ÅŸahıslar bulunmaktadır. Birçok müşterimiz ilk sitelerini yaptırırken ucuz olduÄŸundan dolayı bu kiÅŸilerden hizmet aldığını, sadece cep telefonu numarasını bildikleri için bir problem olduÄŸunda ulaÅŸamadıklarını, alan adı yenileme veya site içeriÄŸini güncelleme iÅŸlemlerini yaptıramadıklarını belirtmiÅŸlerdir.

7 CMS Dinamik Site Yönetim Yazılımı, Türk Yazılım Mühendisleri tarafından geliştirilen %100 Türk malı bir yazılımdır. Her türlü telif hakkı firmamıza aittir. Bizi tercih ettiğinizde sadece cep telefonunu veya mail adresini bildiğiniz bir şahıstan değil Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından lisanslı ve yetkili bir firmadan hizmet almış olursunuz. Profesyonel hizmet anlayışımız ve sürekli yaptığımız Ar-Ge yatırımlarımız müşterilerimizin memnuniyetinin en önemli sebebidir.

Neye yatırım yaptığınızı bizzat görmek, sistemimizi test etmek için Ücretsiz Demo Başvurusu yapabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için Canlı Destek alabilir veya 0 216 541 00 00 numaralı telefondan firmamıza ulaşabilirsiniz.
Yönetim Paneli
Yönetim Paneli Yönetim Paneli bir veya daha fazla yetkilinin si
Devamı...  
Dashboard
Dashboard Yönetim Paneline giriş yaptıktan sonra karşı
Devamı...  
Üyelik ve Yetki
Üyelik ve Yetki Site üyelerinin tüm bilgilerini ve yetkilerini
Devamı...  
Grup Yönetimi
Grup Yönetimi Üyelerinizi gruplandırarak yönetimi kolaylaşt
Devamı...  
Haberler
Haberler Haber ve duyurular ile üyelerinizin en güncel b
Devamı...  
Fotoğraf Albümü
Fotoğraf Albümü Fotoğraf albümleri ile sınırsız sayıda foto
Devamı...  
Referanslar
Referanslar Tüm referanslarınızı resim, açıklama ve lin
Devamı...  
Sıkça Sorulan Sorular
Sıkça Sorulan Sorular Müşterilerinizin size en sık sorduÄŸu sorularÄ
Devamı...  
Banner Yönetimi
Banner Yönetimi Sitenizdeki alanlara ister kendi tanıtım, kampa
Devamı...  
Diller
Diller Çok dilli altyapı ile sitenizi istediğiniz her
Devamı...  

Moduller Listesi Ekranı
Giriş Ekranı
7CMS GriÅŸi Ekranu
Çoklu Site Yönetim Listesi
Yönettiğiniz tüm sitelerin listesi. Sadece Pro paketlerimizde mevcuttur.
Gösterge Tablso Ekranı
Çoklu Site Yönetim Yeni Site Tanımlama
Diller Listesi
Yeni Dil Tanımlama/Düzenleme Ekranı
İçerik Listesi Ekranı
İçerik Ekleme/düzenleme Ekranı (Üst Kısım)
İçerik Ekleme/düzenleme Ekranı (Alt Kısım)
Yönetici Grup Liste Ekranı
Yönetci Ekleme/Güncelleme Ekranı
Yönetici Grbu Ekleme/Düzenleme
Yöneticiler Listesi
Yönetici Ekleme/Güncelleme Ekranı
Üye Listesi Ekranı
Üye Ekele Düzenleme Ekranı
Referans Yönetim Ekranı Örneği

yakamozhediyelik
yakamozhediyelik
www.yakamozhediyelik.com/
Yılmazlar Insaat Emlak
Yılmazlar Insaat Emlak
www.yilmazlarinsaatemlak.net
Ustaca
Ustaca
www.ustaca.net
Toptan Kontor
Toptan Kontor
www.toptantlkontor.com
Elit Tıp
Elit Tıp
www.elittip.net
Demir Konak
Demir Konak
www.demirkonak.com
Bote Tasarım
Bote Tasarım
www.botetasarim.com
ahtapotpaul
ahtapotpaul
www.ahtapotpaul.net
Mert Boyacılık
Mert Boyacılık
www.mertboyacilik.com
Akser Elektrik
Akser Elektrik
www.akserelektrik.com.tr
Goeletteturquie.net
Goeletteturquie.net
www.goeletteturquie.net
Lider Kooperatif Saint Joseph Lisesi Servisi
Lider Kooperatif Saint Joseph Lisesi Servisi
www.liderkoop.com
Grup Orta DoÄŸu EÄŸitim Hizmetleri
Grup Orta DoÄŸu EÄŸitim Hizmetleri
www.gruportadogu.com

Politikacı Sitesi

serbest muhasebeci web sitesi     Öğretmen web sitesi     muhasebe büroları için web sitesi     dernek web tasarım     ekonomik site paketi     güvenlik web tasarım site paketi     tercüman web tasarım     güvenlik web tasarım     mali müşavir sitesi     sanayi tasarım sitesi     kobi web tasarım paketi     ekonomik web site paketi     Tarım Sitesi     tercüman web site paketi     ödev sitesi     dernek web site paketi     Güvenlik Sitesi     muhasebeci web paketi     ekonomik hazır web site     sanayi web tasarım paketi     tarım web sitesi     ÅŸirket sitesi     tarım site tasarım     Dernek Kooperatif Sitesi     e-dershane     dernek sitesi     köy dernek sitesi     hazır web site paketi     özel güvenlik web site tasarım     mobil sınıf     Gayrimenkul emlak site paketi     kiÅŸisel web tasarım     Sanayi Sitesi     hazır web site     esnaf site     çeviri sitesi     özel güvenlik sitesi     sanayi web sitesi     tarım web tasarım     Öğretmen Sitesi     kiÅŸisel web site     tercüman web site     tercüman web tasarım paketi     sanayi web tasarım     muhasebeci web tasarım     öğretmen web site paketi     kobi web site     Muhasebeci Sitesi     gayrimenkul web tasarım paketi     hazır site     emlak web tasarım     emlak web sitesi     kooperatif web sitesi     öğretmen web tasarım     muhasebecilere özel site     kiÅŸisel web site paketi     eÄŸitim öğretmenler web sitesi     e-dersane     Tercüman Sitesi     emlakçı site paketi     hizmet tanıtım sitesi     KiÅŸisel Site     ekonomik web sitesi     broşür site     kiÅŸisel web tasarım paketi     kiÅŸisel web sayfası     kobi web tasarım     kobi site     özel site tasarım     mali müşavir web tasarım     tarım site tasarım paketi     Emlak Sitesi     firma sitesi