Otel Sitesi

7 YILDIZLI OTELİNİZ
  • Tesis ve hizmetlerinizin tanıtımını, fotoÄŸraf ve videolarını, oda ve konaklama çeÅŸitliliÄŸinizi, müşteri yorumlarını web siteniz üzerinden yayınlayın, rakiplerinizin bir adım önüne geçin.
  • Kurulacak entegrasyonla acentelerin, iÅŸletmenizin doluluk durumunu, sezon fiyatlarınızı, kampanyalarınızı web siteniz üzerinden görmesini saÄŸlayın; hangi acente, sezon boyunca kaç odanızı satmış, kaç kesin rezervasyon var, hangileri iptal edilmiÅŸ takip edin.
  • Web siteniz üzerinden rezervasyon alın, zaman ve müşteri kazanın.
otel sitesi, hotel web tasarım

Otel - Motel - Pansiyon - Konaklama Sitesi
otel sitesiCMS Otel Paketi küçük büyük her türlü konaklama hizmeti veren firmaya özel olarak geliştirilmiş, yönetim paneli olan hazır web sitesi yazılımıdır
Otel, Motel, Pansiyon ve Apart Otellerin internet dünyasında işletmelerini ve hizmetlerini tanıtmaları, iletişimlerini sağlamak için en hızlı ve ekonomik yöntemdir.

Açıklama

Özellikler

Ekran Görüntüleri

Referanslar

Rezervasyon sistemi ile misafirlerinizin rezervasyon taleplerini yönetmenizi kolaylaştırır.

7 CMS Otel sitesi paketi ile;
  • Tamamen dinamik içerik yöneticisi,
  • Otelin hizmetlerini, aktivitelerini, resimlerini ve videolarını yayınlayabilirsiniz.
  •  Otelin fiyat listelerini ve kampanyalarını istediÄŸiniz sayfada yayınlamanızı saÄŸlar.
  • Rezervasyon taleplerini ister yönetim paneli üzerinden, ister e-posta aracılığıyla inceleyebilirsiniz.
  • Müşteri görüşleri ve yorumlarına yer verebilirsiniz.
  • Oda tiplerini, özelliklerini ve resimlerini yönetmenizi kolaylaÅŸtırır.
  • İletiÅŸim bilgilerinizi, (adres, telefon, faks, e-posta ...) ve ulaşım bilgilerinizi (harita, kroki...) yayınlamanızı saÄŸlar.
  • Restaurant menüsünü, isterseniz fotoÄŸraf ve fiyatları ile yayınlayabilirsiniz.
  • Otelinizin hizmet, temizlik ve güvenlik alanındaki sertifikalarını ve ödüllerini yayınlayabilirsiniz.

7 de 7

1. TÜM İHTİYAÇLAR İÇİN TEK BİR ADRES: Tanıtımınız, ajandanız, yazılarınız, referanslarınız, fotoğraflarınız, kurumsal profiliniz, adres defteriniz, bloglarınız ve neye ihtiyacınız varsa hepsi tek bir adreste…

2. VERİ KAYBI TARİH OLUYOR: İnternet ya da elektrik kesildiğinde, sisteminiz çöktüğünde, yazdığınız son harfe kadar her şey web üzerinde yedeklenmiş olacak. Artık yazdıklarınızı baştan yazmaya son…

3. OFİSE GİTMEK İÇİN BİR TIK YETER: Bilgisayar ya da hard disk taşımaya son… İnternetin olduğu her yerde, ister internet kafeden ister PDA telefonunuzdan, ister dağda ister okyanusun ortasında, ofise ulaşmak için sadece bir tık yeter.

4. KİŞİYE ÖZEL HİZMET: Neye ihtiyacınız var? Randevularınızın SMS'le size hatırlatılmasına mı? Yoksa hastanıza ilaç saatinin hatırlatılmasına mı? Beklediğiniz para hesabınıza geçtiğinde sitenizden görmek ister misiniz? Ya da eserleriniz hakkında yorumların yapılacağı bir galeri mi arzu edersiniz?

5. KOLAY KULLANIM: Alt sayfalarınız, tuşlarınız, kısa yollarınız zaten sizin istediğiniz şekilde, size özel olacak… Daha kolay nasıl olabilir ki?

6. GÜVENLİĞİ SİZ DERT ETMEYİN: Ofisteki bilgisayarınıza virüs mü bulaştı? Allah'tan adres defteriniz, belgeleriniz, projeleriniz web sayfanızda, bizimle güvende…

7. DESTEK: Yanlış bir tuşa mı bastınız? Yanlışlıkla veri mi sildiniz? Yardıma mı ihtiyacınız var? Bir telefon açın hemen halledelim…

Neden 7CMS?

7CMS sadece bir web yazılımı deÄŸil tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan bir çözüm paketidir. Barındırma (hosting), Alan adı (.com, .net, .com.tr vb..), profesyonel tasarımlar, kullanımı kolay yönetim paneli, dinamik site yönetim sistemi, sektöre özel geliÅŸtirilmiÅŸ modüller, teknik destek hizmeti ve eÄŸitim hizmeti ile komple bir yazılım ve hizmet paketidir.

7CMS paketi ile hiçbir teknik bilgiye ihtiyacınız olmadan, "bilgisayar operatörü", "webmaster","yazılım uzmanı"na ihtiyaç duymadan, kendi sitenizi kurabilir ve yönetebilirsiniz. İnternet tabanlı altyapısı ile dünyanın her yerinden yönetilebilir. Bilgisayarınıza virus bulaÅŸtığında veya format attığınızda hiçbir veriniz kaybolmayacaktır.  

DİKKAT: Piyasada çeÅŸitli fiyatlara wordpress, joomla, dotnetnuke, oscommerce, sitebuilder vb. gibi açık kaynak kodlu, ücretsiz uygulamaları pazarlayan ÅŸahıslar bulunmaktadır. Birçok müşterimiz ilk sitelerini yaptırırken ucuz olduÄŸundan dolayı bu kiÅŸilerden hizmet aldığını, sadece cep telefonu numarasını bildikleri için bir problem olduÄŸunda ulaÅŸamadıklarını, alan adı yenileme veya site içeriÄŸini güncelleme iÅŸlemlerini yaptıramadıklarını belirtmiÅŸlerdir.

7 CMS Dinamik Site Yönetim Yazılımı, Türk Yazılım Mühendisleri tarafından geliştirilen %100 Türk malı bir yazılımdır. Her türlü telif hakkı firmamıza aittir. Bizi tercih ettiğinizde sadece cep telefonunu veya mail adresini bildiğiniz bir şahıstan değil Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından lisanslı ve yetkili bir firmadan hizmet almış olursunuz. Profesyonel hizmet anlayışımız ve sürekli yaptığımız Ar-Ge yatırımlarımız müşterilerimizin memnuniyetinin en önemli sebebidir.

Neye yatırım yaptığınızı bizzat görmek, sistemimizi test etmek için Ücretsiz Demo Başvurusu yapabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için Canlı Destek alabilir veya 0 216 541 00 00 numaralı telefondan firmamıza ulaşabilirsiniz.
Yönetim Paneli
Yönetim Paneli Yönetim Paneli bir veya daha fazla yetkilinin si
Devamı...  
Dashboard
Dashboard Yönetim Paneline giriş yaptıktan sonra karşı
Devamı...  
Üyelik ve Yetki
Üyelik ve Yetki Site üyelerinin tüm bilgilerini ve yetkilerini
Devamı...  
Grup Yönetimi
Grup Yönetimi Üyelerinizi gruplandırarak yönetimi kolaylaşt
Devamı...  
Haberler
Haberler Haber ve duyurular ile üyelerinizin en güncel b
Devamı...  
Fotoğraf Albümü
Fotoğraf Albümü Fotoğraf albümleri ile sınırsız sayıda foto
Devamı...  
Referanslar
Referanslar Tüm referanslarınızı resim, açıklama ve lin
Devamı...  
Sıkça Sorulan Sorular
Sıkça Sorulan Sorular Müşterilerinizin size en sık sorduÄŸu sorularÄ
Devamı...  
Banner Yönetimi
Banner Yönetimi Sitenizdeki alanlara ister kendi tanıtım, kampa
Devamı...  
Diller
Diller Çok dilli altyapı ile sitenizi istediğiniz her
Devamı...  

Moduller Listesi Ekranı
Giriş Ekranı
7CMS GriÅŸi Ekranu
Çoklu Site Yönetim Listesi
Yönettiğiniz tüm sitelerin listesi. Sadece Pro paketlerimizde mevcuttur.
Gösterge Tablso Ekranı
Çoklu Site Yönetim Yeni Site Tanımlama
Diller Listesi
Yeni Dil Tanımlama/Düzenleme Ekranı
İçerik Listesi Ekranı
İçerik Ekleme/düzenleme Ekranı (Üst Kısım)
İçerik Ekleme/düzenleme Ekranı (Alt Kısım)
Yönetici Grup Liste Ekranı
Yönetci Ekleme/Güncelleme Ekranı
Yönetici Grbu Ekleme/Düzenleme
Yöneticiler Listesi
Yönetici Ekleme/Güncelleme Ekranı
Üye Listesi Ekranı
Üye Ekele Düzenleme Ekranı
Referans Yönetim Ekranı Örneği

yakamozhediyelik
yakamozhediyelik
www.yakamozhediyelik.com/
Yılmazlar Insaat Emlak
Yılmazlar Insaat Emlak
www.yilmazlarinsaatemlak.net
Ustaca
Ustaca
www.ustaca.net
Toptan Kontor
Toptan Kontor
www.toptantlkontor.com
Elit Tıp
Elit Tıp
www.elittip.net
Demir Konak
Demir Konak
www.demirkonak.com
Bote Tasarım
Bote Tasarım
www.botetasarim.com
ahtapotpaul
ahtapotpaul
www.ahtapotpaul.net
Mert Boyacılık
Mert Boyacılık
www.mertboyacilik.com
Akser Elektrik
Akser Elektrik
www.akserelektrik.com.tr
Goeletteturquie.net
Goeletteturquie.net
www.goeletteturquie.net
Lider Kooperatif Saint Joseph Lisesi Servisi
Lider Kooperatif Saint Joseph Lisesi Servisi
www.liderkoop.com
Grup Orta DoÄŸu EÄŸitim Hizmetleri
Grup Orta DoÄŸu EÄŸitim Hizmetleri
www.gruportadogu.com

Otel Sitesi

özel güvenlik sitesi     ekonomik hazır web site     ressam web tasarım     fotoÄŸrafçı web sitesi     kobi web site     fotoÄŸrafçı web site paketi     köşe yazarları web tasarım sitesi     tarım web sitesi     çiçekçi web siteleri     hazır web site     politikacı web tasarım     firma sitesi     hizmet tanıtım sitesi     ÅŸirket sitesi     müzisyen web siteleri     hazır ressam site     müzisyen web tasarım     Çiçekçi Sitesi     yazar site paketi     Yazar Sitesi     çiçekçi web tasarım paketi     Ressam Sitesi     tarım web tasarım     yazar web site     ressam web site paketi     tarım site tasarım paketi     köşe yazarı sitesi     güvenlik web tasarım site paketi     broşür site     Dalgıç Sitesi     tarım site tasarım     esnaf site     fotoÄŸrafçı web tasarım     özel güvenlik web site tasarım     yazar web site paketi     politikacı web tasarım paketi     makale sitesi     güvenlik web tasarım         ressam tasarım paketi     Güvenlik Sitesi     kobi site     dalgıç web tasarım paketi     çiçekçi site paketi     Müzisyen Sitesi     FotoÄŸrafçı Sitesi     politikacı web site     dalgıç web site paketi     Politikacı Sitesi     dalgıç web site     ressam web sitesi     müzisyen web site paketi     dalgıç web tasarım     Tarım Sitesi     politikacı site paketi     kobi web tasarım paketi     yazar web tasarım     kobi web tasarım     fotoÄŸraf sitesi     fotoÄŸrafçı web tasarım paketi     çiçekçi web tasarım site