7 CMS Dinamik Site

Yönetim paneli ile site içeriğinizi, üyelerinizi ve ayarlarınızı kolaylıkla yönetmenizi sağlayan dinamik site motorudur.

İnternete bağlı herhangi bir bilgisayardan site sayfalarındaki yazıları ve resimleri ekleyebilir, istediğiniz değişikliği başka bir programa ihtiyaç duymadan yapabilirsiniz.

Binlerce sayfası olan web sitelerini yönetmek için özel olarak geliştirilmiş veritabanı yapısı ile her sektörden her türlü ihtiyaca cevap verir.

Açıklama

Özellikler

Ekran Görüntüleri

Referanslar

7CMS Site Yönetim Sisteminin özelliklerinden bazıları;

• Sınırsız sayıda sayfa, makale, yazı ve deneme yayınlayabilirsiniz,
  • Ürün ve hizmetlerinizin tanıtımını yapabilirsiniz,
  • Site içeriÄŸinizi kategorilendirerek yönetimini ve eriÅŸimini kolaylaÅŸtırabilirsiniz,
  • Haberler ve duyurular ekleyebilirsiniz,
  • Sıkça sorulan soruları ve cevaplarını yayınlayabilirsiniz,
  • Referanslarınızı ve iÅŸ ortaklarınızı ekleyebilirsiniz,
  • Çoklu dil yönetimi ile sitenizi ingilizce, almanca, fransızca gibi istediÄŸiniz dile çevirebilirsiniz,
  • İletiÅŸim bilgilerinizi adres, telefon, faks ve harita ekleyebilirsiniz,
  • İletiÅŸim formundan size gelen mesajları inceleyebilirsiniz

7 de 7

1. TÜM İHTİYAÇLAR İÇİN TEK BİR ADRES: Tanıtımınız, ajandanız, yazılarınız, referanslarınız, fotoğraflarınız, kurumsal profiliniz, adres defteriniz, bloglarınız ve neye ihtiyacınız varsa hepsi tek bir adreste…

2. VERİ KAYBI TARİH OLUYOR: İnternet ya da elektrik kesildiğinde, sisteminiz çöktüğünde, yazdığınız son harfe kadar her şey web üzerinde yedeklenmiş olacak. Artık yazdıklarınızı baştan yazmaya son…

3. OFİSE GİTMEK İÇİN BİR TIK YETER: Bilgisayar ya da hard disk taşımaya son… İnternetin olduğu her yerde, ister internet kafeden ister PDA telefonunuzdan, ister dağda ister okyanusun ortasında, ofise ulaşmak için sadece bir tık yeter.

4. KİŞİYE ÖZEL HİZMET: Neye ihtiyacınız var? Randevularınızın SMS'le size hatırlatılmasına mı? Yoksa hastanıza ilaç saatinin hatırlatılmasına mı? Beklediğiniz para hesabınıza geçtiğinde sitenizden görmek ister misiniz? Ya da eserleriniz hakkında yorumların yapılacağı bir galeri mi arzu edersiniz?

5. KOLAY KULLANIM: Alt sayfalarınız, tuşlarınız, kısa yollarınız zaten sizin istediğiniz şekilde, size özel olacak… Daha kolay nasıl olabilir ki?

6. GÜVENLİĞİ SİZ DERT ETMEYİN: Ofisteki bilgisayarınıza virüs mü bulaştı? Allah'tan adres defteriniz, belgeleriniz, projeleriniz web sayfanızda, bizimle güvende…

7. DESTEK: Yanlış bir tuşa mı bastınız? Yanlışlıkla veri mi sildiniz? Yardıma mı ihtiyacınız var? Bir telefon açın hemen halledelim…

Neden 7CMS?

7CMS sadece bir web yazılımı deÄŸil tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan bir çözüm paketidir. Barındırma (hosting), Alan adı (.com, .net, .com.tr vb..), profesyonel tasarımlar, kullanımı kolay yönetim paneli, dinamik site yönetim sistemi, sektöre özel geliÅŸtirilmiÅŸ modüller, teknik destek hizmeti ve eÄŸitim hizmeti ile komple bir yazılım ve hizmet paketidir.

7CMS paketi ile hiçbir teknik bilgiye ihtiyacınız olmadan, "bilgisayar operatörü", "webmaster","yazılım uzmanı"na ihtiyaç duymadan, kendi sitenizi kurabilir ve yönetebilirsiniz. İnternet tabanlı altyapısı ile dünyanın her yerinden yönetilebilir. Bilgisayarınıza virus bulaÅŸtığında veya format attığınızda hiçbir veriniz kaybolmayacaktır.  

DİKKAT: Piyasada çeÅŸitli fiyatlara wordpress, joomla, dotnetnuke, oscommerce, sitebuilder vb. gibi açık kaynak kodlu, ücretsiz uygulamaları pazarlayan ÅŸahıslar bulunmaktadır. Birçok müşterimiz ilk sitelerini yaptırırken ucuz olduÄŸundan dolayı bu kiÅŸilerden hizmet aldığını, sadece cep telefonu numarasını bildikleri için bir problem olduÄŸunda ulaÅŸamadıklarını, alan adı yenileme veya site içeriÄŸini güncelleme iÅŸlemlerini yaptıramadıklarını belirtmiÅŸlerdir.

7 CMS Dinamik Site Yönetim Yazılımı, Türk Yazılım Mühendisleri tarafından geliştirilen %100 Türk malı bir yazılımdır. Her türlü telif hakkı firmamıza aittir. Bizi tercih ettiğinizde sadece cep telefonunu veya mail adresini bildiğiniz bir şahıstan değil Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından lisanslı ve yetkili bir firmadan hizmet almış olursunuz. Profesyonel hizmet anlayışımız ve sürekli yaptığımız Ar-Ge yatırımlarımız müşterilerimizin memnuniyetinin en önemli sebebidir.

Neye yatırım yaptığınızı bizzat görmek, sistemimizi test etmek için Ücretsiz Demo Başvurusu yapabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için Canlı Destek alabilir veya 0 216 541 00 00 numaralı telefondan firmamıza ulaşabilirsiniz.
Yönetim Paneli
Yönetim Paneli Yönetim Paneli bir veya daha fazla yetkilinin si
Devamı...  
Dashboard
Dashboard Yönetim Paneline giriş yaptıktan sonra karşı
Devamı...  
Üyelik ve Yetki
Üyelik ve Yetki Site üyelerinin tüm bilgilerini ve yetkilerini
Devamı...  
Grup Yönetimi
Grup Yönetimi Üyelerinizi gruplandırarak yönetimi kolaylaşt
Devamı...  
Haberler
Haberler Haber ve duyurular ile üyelerinizin en güncel b
Devamı...  
Fotoğraf Albümü
Fotoğraf Albümü Fotoğraf albümleri ile sınırsız sayıda foto
Devamı...  
E-Ticaret
E-Ticaret Ürünlerinizin veya hizmetlerinizin resimlerini,
Devamı...  
Referanslar
Referanslar Tüm referanslarınızı resim, açıklama ve lin
Devamı...  
Sıkça Sorulan Sorular
Sıkça Sorulan Sorular Müşterilerinizin size en sık sorduÄŸu sorularÄ
Devamı...  
Banner Yönetimi
Banner Yönetimi Sitenizdeki alanlara ister kendi tanıtım, kampa
Devamı...  
Diller
Diller Çok dilli altyapı ile sitenizi istediğiniz her
Devamı...  
E-Posta
E-Posta E-Posta adreslerinizi tanımlayarak yönetimi ve
Devamı...  
Tema Yönetimi
Tema Yönetimi Sitenizin tasarımını hızlı bir biçimde değ
Devamı...  
Blok Yönetimi
Blok Yönetimi Sitenizde üst, alt, sağ ve sol kısımlarda nel
Devamı...  
İstatistik
İstatistik Sitenize giren çıkan ziyaretçilerin, müşteri
Devamı...  
Site Haritası
Site Haritası Sitenizin tüm kategorilerinin ve sayfalarının
Devamı...  
SEO Optimizasyonu
SEO Optimizasyonu Tüm site altyapısı arama motoru optimizasyonun
Devamı...  
Google Site Haritası
Google Site Haritası Google'ın sitenizin tüm sayfalarını daha hı
Devamı...  
WYSIWYG Editor
WYSIWYG Editor Word benzeri yazı editörü ile yazıların tipi
Devamı...  
Resim Video Flash
Resim Video Flash İstediğiniz sayfaya sınırsız sayıda resim,
Devamı...  
Arama Motoru
Arama Motoru Site içi arama motoru ile ziyaretçiler herhangi
Devamı...  
Dosya Paylaşımı
Dosya Paylaşımı Ziyaretçileriniz / Müşterilerinizle paylaşmak
Devamı...  
Saat Kutusu
Saat Kutusu Saat Kutusu ile site saatini veya yerel saatinizi
Devamı...  
İstatistik Kutusu
İstatistik Kutusu İstatistik Kutusu ile sitenize giren kullanıcı
Devamı...  
Döviz Kuru Kutusu
Döviz Kuru Kutusu Döviz Kuru Kutusu ile günlük TCMB kurlarını
Devamı...  
Etiket Bulutu
Etiket Bulutu Etiket Bulutu ile sayfalarınıza birden çok ana
Devamı...  
İletişim Kutusu
İletişim Kutusu İletişim bilgilerinizi göstermek içindir.
Devamı...  
Banka Tanımlama
Banka Tanımlama Banka bilgilerinizi gösteren modüldür.
Devamı...  

Moduller Listesi Ekranı
Giriş Ekranı
7CMS GriÅŸi Ekranu
Çoklu Site Yönetim Listesi
Yönettiğiniz tüm sitelerin listesi. Sadece Pro paketlerimizde mevcuttur.
Gösterge Tablso Ekranı
Çoklu Site Yönetim Yeni Site Tanımlama
Diller Listesi
Yeni Dil Tanımlama/Düzenleme Ekranı
İçerik Listesi Ekranı
İçerik Ekleme/düzenleme Ekranı (Üst Kısım)
İçerik Ekleme/düzenleme Ekranı (Alt Kısım)
Yönetici Grup Liste Ekranı
Yönetci Ekleme/Güncelleme Ekranı
Yönetici Grbu Ekleme/Düzenleme
Yöneticiler Listesi
Yönetici Ekleme/Güncelleme Ekranı
Üye Listesi Ekranı
Üye Ekele Düzenleme Ekranı
Referans Yönetim Ekranı Örneği

yakamozhediyelik
yakamozhediyelik
www.yakamozhediyelik.com/
Yılmazlar Insaat Emlak
Yılmazlar Insaat Emlak
www.yilmazlarinsaatemlak.net
Ustaca
Ustaca
www.ustaca.net
Toptan Kontor
Toptan Kontor
www.toptantlkontor.com
Elit Tıp
Elit Tıp
www.elittip.net
Demir Konak
Demir Konak
www.demirkonak.com
Bote Tasarım
Bote Tasarım
www.botetasarim.com
ahtapotpaul
ahtapotpaul
www.ahtapotpaul.net
Mert Boyacılık
Mert Boyacılık
www.mertboyacilik.com
Akser Elektrik
Akser Elektrik
www.akserelektrik.com.tr
Goeletteturquie.net
Goeletteturquie.net
www.goeletteturquie.net
Lider Kooperatif Saint Joseph Lisesi Servisi
Lider Kooperatif Saint Joseph Lisesi Servisi
www.liderkoop.com
Grup Orta DoÄŸu EÄŸitim Hizmetleri
Grup Orta DoÄŸu EÄŸitim Hizmetleri
www.gruportadogu.com

7 CMS Dinamik Site

öğretmen web tasarım     .dr.tr alan adı     e-dershane     doktor web paketi     araba web tasarım     ödev sitesi     muhasebeci web tasarım     petshop web tasarım paketi     bilim web site     Öğretmen Sitesi     muhasebe büroları için web sitesi     e-ticaret sistemi     Özel dedektif web paketi     E-ticaret web sitesi     öğretmen web site paketi     Doktor Sitesi     hazır e-ticaret sitesi     oto galeri     Kuyumcu Sitesi     güvenlik web tasarım site paketi     hazır doktor sitesi     .dr.tr web site tasarım     muhasebecilere özel site     Bilim Sitesi     mali müşavir web tasarım     özel dedektif web tasarım paketi     kuyumcu web tasarım     doktorlara özel tasarim     özel güvenlik sitesi     Öğretmen web sitesi     kuyumcu web tasarım paketi     mobil sınıf     araba web tasarım paketi     Araba Sitesi     Petshop web tasarım     e-ticaret web paketi     bilim web tasarım site paketi     özel site tasarım     e-ticaret sitesi tasarımı     Güvenlik Sitesi     petshop web siteleri     E-ticaret paketi     özel güvenlik web site tasarım     dedektif sitesi     Muhasebeci Sitesi     bilim web tasarım     e-dersane     .dr.tr     E-ticaret web tasarım     eÄŸitim öğretmenler web sitesi     petshop site paketi     bilim ve teknoloji web sitesi     muhasebeci web paketi     doktorlara özel internet sitesi     kuyumcu web sitesi     doktor web sitesi     Özel Dedektif Sitesi     doktor web     hazır web site     doktora web tasarim     Petshop Sitesi     güvenlik web tasarım     doktor web tasarım     araba web sitesi     hazır site paketi     mali müşavir sitesi     ekonomik web sitesi     E-Ticaret Sitesi         doktora özel site     hazır web site paketi     dedektif web tasarım     kuyumcu web site paketi     otomobil web site     serbest muhasebeci web sitesi     dedektif web sitesi