İndir Portal
7CMS İndir Portalı indirme portalı oluşturmak isteyenler için hazırlanmış , kolay kullanılan yönetim panelli web yazılımıdır. 7CMS İndir portal ile sitenize resimli programlar ekleyebilirsiniz. Eklediğiniz programlara kullanıcıların yorum yazmalarını sağlayabilirsiniz. Programların indirme sayfalarına yönlendirme yapabilirsiniz. Programları kategorilere ayırabilirsiniz. İsterseniz kullanıcılar yorum eklerken güvenlik kodu kullanabilirsiniz. Site içi arama yapabilirsiniz. Kategorilerde arama yapabilirsiniz.
7CMS İndir Portalı indirme portalı oluşturmak isteyenler için hazırlanmış , kolay kullanılan yönetim panelli web yazılımıdır. 7CMS İndir portal ile sitenize resimli programlar ekleyebilirsiniz. Eklediğiniz programlara kullanıcıların yorum yazmalarını sağlayabilirsiniz. Programların indirme sayfalarına yönlendirme yapabilirsiniz. Programları kategorilere ayırabilirsiniz. İsterseniz kullanıcılar yorum eklerken güvenlik kodu kullanabilirsiniz. Site içi arama yapabilirsiniz. Kategorilerde arama yapabilirsiniz.
- 7CMS İndir Portal ile sitenize resimli program ekleyebilir,
- Eklediğiniz programlara yorum yazdırabilir,
- Yorum eklenirken güvenlik kodu sorabilirsiniz.
- Programların indirme sitelerinin açılmasını sağlayabilirsiniz.
- Programları kategorilere ayırabilirsiniz.
- Site içi arama yapabilirsiniz.
- En çok oylanan, en çok indirilen, en çok görüntülenen programları anasayfada gösterebilirsiniz.
- Programlara puan verebilirsiniz.
- Ziyaretçi sayacı ile sitenizi kaç kişinin ziyaret ettiğini görebilirsiniz.
- Yönetim panelinin kolay kullanımı sayesinde sitenizi güncellemek çok kolay...
- Sitenize haber ekleyebilirsiniz.
- En popüler programları, en yeni eklenen programları gösterebilirsiniz.
- Sitenize reklam alabilirsiniz, reklamları yönetebilirsiniz.
- Yönetici ekleme ve yetkilendirme yapabilirsiniz.